Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

Felhasználói feltételek (ÁSZF)

Előre utalás esetén használatos adatok.

Dream Trade Hungary Kft.

Számlánkat az OT P banknál vezetjük.

Számla szám: 11742331-20009142 

IBAN: HU36117423312000914200000000

SWIFT kódja: OTPVHUHB

Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

 

 

Kérjük, szíveskedjen áttanulmányozni az alábbiakat.

 

Ön a megrendelésének feladásával a DREAM TRADE HUNGARY Kft. vásárlója lesz. 

Általános tudnivalók, feltételek:

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépése 2013. November 1. és visszavonásig érvényes. A Webáruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, elfogadja jelen regisztrációs szabályzatunkat és azt magára nézve kötelező jellegűnek veszi.

Regisztráció:

A Webáruház oldalán történő regisztráció csak az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával lehetséges. Regisztráció a vásárlóink védelme érdekében csak egy aktiválási kóddal lehetséges. Ezt a kódot a Weboldalunkon található regisztrációs menüpont alatt található adatok kitöltésével kérhetik és a megadott e-mail címre küldjük. A regisztráláskor kötelezően meg kell adni: a nevet, e-mail címet, lakcímet, telefonszámot. Ezek a személyes adatok, a regisztrációt követően bármikor megváltoztatható. 

Felhasználói adatok, közzététele:


Az Ön által a jelen oldalakra (ami a Dream Trade Hungary Kft. tulajdonát képezi) küldött vagy átvitt adatok,  vagy egyéb közlemények nem tekinthetők sem titkosnak, sem szellemi alkotásnak megfelelő jogi védelem alatt állónak. A Dream Trade Hungary Kft. ezekkel az adatokkal kapcsolatosan semmiféle kötelezettséget nem vállal. Ön beleegyezik, hogy a Dream Trade Hungary Kft. weboldalára (dreamantenna.superwebaruhaz.hu) küldőt adat vagy információ közlésére alkalmasak, kereskedelmi vagy egyéb célra szabadon másolhatók, közzé tehetők, terjeszthetők, módosíthatók, és egyéb módon szabadon felhasználhatók.  Tilos bármilyen jogszabályba ütköző (fenyegető, rágalmazó, becsületsértő, közszeméremsértő, pornográf )vagy egyéb módon  jelen oldalakra, illetve  jelen oldalakról történő elküldése vagy átvitele, tárolása.  Az oldalon megtalálható valamennyi kép illusztráció. A weboldalon látható képek a termékről a valóságban eltérőek lehetnek. A termék leírás illetve műszaki leírás nem minden esetben pontos így ezekért felelősséget nem vállalunk!

Fontos!

Kérjük feltétlenül pontosan és hiánytalanul adja meg a telefonszámát, számlázási és szállítási címét, mert csak ebben az esetben tudjuk pontosan teljesíteni a megrendelését. A cégünk fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát. Abban az esetben, ha a megrendelése, vagy a szállítással kapcsolatban kérdésünk merülne fel, munkatársunk telefonon keresztül veszi fel Önnel a kapcsolatot. Telefonszám nélkül nem fogjuk tudni rendelését teljesíteni! Az ebből eredő kár értékének megtérítését azonban jogi úton behajthatjuk a hibás adatot megadó vásárlótól.

 

Megrendelés, vásárlás:

A Webáruház oldalán történő megrendelés leadásával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket. Megrendelését kizárólag elektronikus úton, tehát a Webáruház rendszerén vagy  E-mail-en keresztül tudja leadni. Telefonon, faxon, levélben történő megrendeléseiket nem áll módunkban teljesíteni. A termékek mellett feltüntetett árak mindenkor a nettó és a bruttó fogyasztói vételárat jelentik magyar forintban, tehát tartalmazzák az általános forgalmi adót is, de a házhozszállítás költségeit nem. Minden általunk forgalmazott termék ára jelenleg 27%-os  ÁFÁ-t tartalmaz. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek, esetleges elírások előfordulásáért nem vállalunk felelősséget, de ennek elkerülése érdekében minden megteszünk hogy ezeket a hibákat kiküszöböljük. A megrendelés termékenként darab/doboz egységre értendő, a kiszerelés nettó súlya, vagy doboz tartalma a termék ismertetőben található. A megrendelésnek minimális megrendelési értéke nincs. Az oldalakon látható termékek képei mellett pár soros ismertetőt tüntettünk fel. Bővebb tájékozódáshoz kérjük, hogy a „részletek” mezőre vagy a termék képére szíveskedjen kattintatni. A kiválasztott termék egy darab megvásárlásához nyomja meg a „kosár” elnevezésű gombot, több darab vásárlása esetén pedig kérjük, hogy először írja be a darabszámot és utána nyomja meg a „kosár” gombot. Amennyiben elrontotta a vásárolni kívánt mennyiséget és módosítani szeretne rajta, a kosártartalom megnézéskor be tudja írni a mennyiséget jelölő négyzetbe a helyes darabszámot, majd nyomja meg a „ment” gombot. Rendelése módosulni fog. Véglegesítéshez szükséges kitöltenie az Átvétel módját és a Fizetés módját. A „Pénztárhoz” menü pontra kattintva láthatja a fizetendő bruttó összeget; és ezután már csak a Számlázási adatokat, illetve a szállítási adatokat kell megadnia. A rendelés alkalmával a "Megjegyzések" szövegdobozt nem kötelező kitölteni. Viszont az esetleges speciális szállítási időpontok, kérések esetében szükségszerű. A Rendelés jóváhagyásával a megrendelés befejeződött. A vásárlás részleteiről e-mailt küldünk a megadott e-mail címre. Kérjük, hogy ha a rendelés visszaigazolása 24 órán belül nem érkezik meg a megadott E-mail címre, vagy annak tartalmával nem ért egyet, szíveskedjen azt jelezni a dreamtradehungary@gmail.com E-mail címünkre! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kapott       E-mail-re NE válaszoljon, mert az csak egy automatikusan generált e-mail!

 

Szállítási és csomagolási költségek:

A szállítási díj magába foglalja a csomagolási díjat is, súlytól függetlenül. A szállítási díj magába foglalja az értékbiztosítást 20.000.-Ft értékhatárig. E feletti biztosítási érték után külön díjat számolhatunk fel, ennek összegét csak a rendelés visszaigazolásakor tudjuk közölni. Külföldi megrendelés esetén kizárólag átutalással lehet fizetni.

 

Átvétel módja: Futárszolgálattal

A futárszolgálati díjak a szállítást végző futárszolgálat jelenlegi áraira épül, ezért amennyiben a futárszolgálat változtatja árait, cégünk fenntartja a jogot az esetleges árváltoztatásra. A szállítási árak az ÁFÁ-t tartalmazzák! Futárszolgálati díjak (Magyarországon történt kiszállítás esetében) Netto 0 Ft - 30.000-Ft (br. 38.100-Ft) összegű vásárlás között  a szállítási díj 990 Ft-tól kezdődik és sújtól valamint terjedelemtől függ a díj emelkedése. 

Netto 31.000-Ft feletti  (br. 39.370-Ft) vásárlás után ingyenes, cégünk azt átvállalja! A szállítás, és a szállításra vonatkozó feltételek Magyarország területén belülre vonatkozik, a külföldre való szállítás paramétereit külön elbírálásként kezeljük.

 

Átvétel módja: Személyes átvétellel.

A megrendelt termékek átvétele előre egyeztetett időpontban lehetséges a székhelyen található irodánkban. Jelen pillanatban csak készpénzes vásárlást tudunk elfogadni, bankkártya-leolvasóval nem rendelkezünk azonban a megrendelés idelyében tud kártyával vagy PayPal-al fizetni.

 

Fizetési módok, feltételek az internetes megrendeléseknél

Kérjük, hogy a 2008. március 1-től érvényben lévő kerekítési szabályokat a készpénzes fizetés esetében szíveskedjenek figyelembe venni. Forintban, készpénzzel (bankjegy vagy érme átadásával) történő fizetés esetén, ha a fizetendő végösszeg nem 5 forintra vagy annak egész számú többszörösére végződik, úgy e szabály alapján kell a készpénzben fizetendő végösszeget meghatározni és a pénzfizetésre irányuló kötelezettséget teljesíteni. A nem 5 forintra vagy annak egész számú többszörösére végződő fizetendő végösszeg és a fent leírtak alapján meghatározott készpénzben fizetendő összeg különbsége kerekítési különbözetnek minősül.      A kerekítési különbözet vagyoni előnynek vagy hátránynak nem minősül, arról bizonylat kiállítása, illetve annak bizonylaton történő feltüntetése nem kötelező. Az e törvényben meghatározott kerekítéssel teljesített pénzfizetésre irányuló kötelezettséget pénzügyileg rendezettnek kell tekinteni.

 

A kerekítés szabálya a következő

A 0,01 forinttól 2,49 forintig végződő összegeket lefelé, a legközelebbi 0;

A 2,50 forinttól 4,99 forintig végződő összegeket felfelé, a legközelebbi 5;

Az 5,01 forinttól 7,49 forintig végződő összegeket lefelé, a legközelebbi 5;

A 7,50 forinttól 9,99 forintig végződő összegeket felfelé, a legközelebbi 10  forintra végződő összegre kell kerekíteni. Banki átutalásnál a kerekítési szabályok nem érvényesülnek, a megrendelésen szereplő bruttó árat hiánytalanul kérjük bankszámlaszámunkra átutalni. A cégünk fenntartja a jogot, hogy 40.000,- Forint megrendelési összeghatár felett a megrendelést előre utaláshoz kösse.

 

Banki átutalással / Előreutalással

A megrendelt árut csak a fizetendő összeg bankszámlánkra történő megérkezése után áll módunkban a futárszolgálatnak továbbítani, vagy kérésére postai úton feladni. A megrendelés összegének megérkezését követően max. 2 munkanapon belül továbbítjuk. Amennyiben a vásárlás a DREAM TRADE HUNGARY Kft. hozzájárulásával, utólagos fizetéssel történik, úgy a vevő köteles a kiszámlázott vételárat 8 napon belül a számlán feltüntetett bankszámlaszámára átutalni. Késedelmes fizetés esetén a mindenkori jegybanki kamat kétszeresét számoljuk fel. Amennyiben a megrendelő a fizetési határidőben megnevezett időpontig fizetési kötelezettségének nem tesz eleget, ez esetben a Kft. ügyvédi illetve egyéb adóság behajtási cég útján hajtja be a vételár összegét, melynek költségeit a megrendelőre terheli. Megrendelő az esetleges behajtásra vonatkozó többletköltség megfizetését a megrendelés jóváhagyásával elfogadja.

 

Utánvétel:

A megrendelt árut -mint csomagot- átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő összeg készpénzben történő kifizetésével történik.

 

Az ajánlati kötöttség idejéről.

Honlapunkon keresztül megrendelt termékek áráért csak a megrendelés visszaigazolása után vállalunk garanciát. Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk!

 

Szállítási határidő.

Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy az esetleges készlethiányt elkerüljük, a cégünk fenntartja annak a lehetőségét, hogy a megrendelt termékre szóló megrendelést nem tudja teljesíteni a külső beszállítók hibájából eredően. Erről minden esetben értesítjük a megrendelőt. Banki előreutalásos fizetés esetében az átutalt összeg megérkezése után számított maximum 2 munkanapon belül továbbítjuk a megrendelést a futárszolgálatnak, vagy fel adjuk postán.

 

Vásárlástól való elállás feltételei:

A nálunk vásárolt termékekre minden vásárlónak az áru kézhezvételétől számított  8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe.Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami az eredeti gyári csomagolásban, minden csomagolási és termék tartozékkal egyűt, az összes kísérő dokumentációval és az elküldött         (SZÁMLÁVAL) egyetemben hiánytalanul érkezik vissza hozzánk. Elállásra vonatkozó igényét be kell jelenteni ügyfélszolgálatunkon telefon és E-mail-ben is. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszatérítjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségekre, de nem vonatkozik termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vétel után nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, cégünk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére. Amennyiben a termékről felbontás után a kézbesítő jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cseregaranciát biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a kézbesítő által felvett jegyzőkönyvvel igazolnia kell! A termékek cégünkhöz történő visszajuttatásának költsége a vevőt terheli, ezért portós küldeményeket nem áll módunkban átvenni!

 

Az elállási jog gyakorlására a 17/1999. Kormányrendelet az irányadó, melynek teljes szövege itt olvasható: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor  a távollevők között kötött szerződésekről.

 

 

  

 

Letöltés (PDF)